Pages

Subscribe:

17 Ağustos 2012 Cuma

Enginarlı Piliç Salatası Tarifi




MALZEMELER
6 parça diyet gögüs
750 ml kaynar su
750 gr göbek enginar (küp seklinde dogranmis)
250 ml beyaz sarap
150 gr mayonez
150 gr yogurt
2 çay kasigi sarimsak (dövülmüs)
Tuz, maydanoz veya dereotu
4 adet bütün enginar
YAPILIŞI
Diyet gögüsleri ufak lokmalar halinde dograyin. Dogranmis göbek enginarlari kaynar suyun
içine atip, hizli ateste yaklasik 5-7 dk yumusayana kadar pisirin. Daha sonra enginarlari sudan
çikarip hafif tuzlayin ve üzerini kapatarak sogumaya birakin. Yogurt ve dövülmüs sarimsagi çirpip
mayoneze ilave edin. Piliç etleri ve enginari karistirin ve bu karisimi mayonez ile harmanlayin.
Servisi haslanmis bütün enginarlarin içinde veya porsiyonluk kümeler halinde yapabilir, üzerini
maydanoz veya dereotu ile süsleyebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız