Pages

Subscribe:

16 Ağustos 2012 Perşembe

File Kervan Bonfile Tarifi


MALZEMELER
800gr.  bonfile
200 gr. mantar
100 gr.  kasar
300 gr. domates
100 gr. sivri biber
50 gr.  sucuk
50 gr. çam fistigi
2 çorba kasigi sivi yag
2 adet ince ince dogranmis sogan
YAPILIŞI
Ilk olarak bonfileleri rulo seklinde ortadan ikiye yarip, pisirin. Baska bir
kapta çam fistigini hafif kavurup, üzerine ince ince dogranmis sogani
ekleyin. Ardindan sucuk, mantar ve sivribiberle birlikte kavurmaya devam
edin. Son olarak domates ilave edip, bir müddet daha pisirin.
Hazirladiginiz karisima, baharatini da kattiktan sonra, pismis bonfilenin
üzerine dökün. Kasar, domates ve biberle süsleyip firina verin.
Kasar, bonfilelerin üzerinde iyice eriyince çikartip servise sunun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız