Pages

Subscribe:

16 Ağustos 2012 Perşembe

Mısır Gevrekli Kremalı Hindi Tarifi


MALZEMELER
1 paket hindi kemiksiz üst but
1 tatli kasigi köri
1 çay kasigi karabiber
1 kutu 200 ml sivi krem santi- süt kremasi
1 su bardagi misir gevregi
Yarim su bardagi rendelenmis kasar peyniri
YAPILIŞI
Hindi butlari iri butlari iri parçalar halinde keserek köri, karabiber ve tuzla
iyice harmanlayin. Kare ya da dikdörtgen cam firin tepsisine butlari,
sekillerini düzelterek yerlestirin. Üzerine 200 ml. sivi krem santi- süt
kremasini gezdirin. Önceden isitilmis 200 derece firinda 15
dakika pisirin. Firindan alip üzerlerine misir gevreklerini serpin.
Rendelenmis kasar peynirini gezdirin. Firina verip, üzeri kizarana dek
pisirin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız