Pages

Subscribe:

17 Ağustos 2012 Cuma

Patlıcanlı Saksı Kebabı Tarifi




MALZEMELER
2 adet patlican
500 gr tavuk gögsü
1 adet sogan
1 adet sivri biber
karabiber
tuz
kirmizibiber
cok az miktarda kekik
YAPILIŞI
Patlicanlar ikiye bölünür ortalari oyulduktan sonra kizgin yagda kizartilir bu islem bittikten
sonra bir tavada kusbasi dogranmis tavuk gogsu ,sogan, sivribiber ve baharatla kavrulur.
Daha sonra patlicanlarin ici doldurulur ve üstü kasarla kapatilir.hepsi tepsiye dizilir domates
sosu üstüne döküldükten sonra 200 derecelik firina verilir.10 dakika pisirilir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız